Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač u nacionalnoj programerskoj reprezentaciji 2013

Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač u nacionalnoj programerskoj reprezentaciji 2013

10.05.2013.

Izborne pripreme u organizaciji HSiN-a su završene. Najbolja četvorica plus jedna zamjena su Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač (Dominik Gleich). Ima li nekog tko je mogao prognozirati da će prošlogodišnji zlatnik Marin Tomić biti tek šesti? Činjenica da su se oba Mislava i Ivan u takvoj konkurenciji izborili za plasman u reprezentaciju samo dodatno naglašava njihovu kvalitetu.

Čestitamo novopečenim reprezentativcima i Domagoju kojem je prošle godine zlato zamalo pobjeglo!

Bez napornog individualnog rada nema izvanserijskih rezultata.

Čestitke i svim ostalima koji su na kvalitetan način odradili svoje prve izborne pripreme te pokazali da će i iduće godine biti gusto.

KONAČNI REZULTATI

U ekipnoj konkurenciji pobjedu su ovaj put odnijela dva Mislava.wink

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.