Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač u nacionalnoj programerskoj reprezentaciji 2013

Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač u nacionalnoj programerskoj reprezentaciji 2013

10.05.2013.

Izborne pripreme u organizaciji HSiN-a su završene. Najbolja četvorica plus jedna zamjena su Domagoj Ćevid, Mislav Balunović, Ivan Lazarić i Mislav Bradač (Dominik Gleich). Ima li nekog tko je mogao prognozirati da će prošlogodišnji zlatnik Marin Tomić biti tek šesti? Činjenica da su se oba Mislava i Ivan u takvoj konkurenciji izborili za plasman u reprezentaciju samo dodatno naglašava njihovu kvalitetu.

Čestitamo novopečenim reprezentativcima i Domagoju kojem je prošle godine zlato zamalo pobjeglo!

Bez napornog individualnog rada nema izvanserijskih rezultata.

Čestitke i svim ostalima koji su na kvalitetan način odradili svoje prve izborne pripreme te pokazali da će i iduće godine biti gusto.

KONAČNI REZULTATI

U ekipnoj konkurenciji pobjedu su ovaj put odnijela dva Mislava.wink

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.