Hrvatska informatička olimpijada HIO 2015

Hrvatska informatička olimpijada HIO 2015

28.03.2015.

Ovogodišnja Hrvatska informatička olimpijada, u organizaciji HSIN-a, je završena.

Zahvaljujući svojim današnjim rezultatima na Izborne priprema s mogućnošću plasmana u nacionalni tim, od ukupno 25 sudionika, pozvano je jedanaest natjecatelja.

To su Ivan Lazarić, Tonko Sabolčec, Mihael Liskij, Adrian Beker, Robert Benić, Stjepan Požgaj, Marin Kišić, Nikola Pintarić, Josip Kelava, Luka Barišić i Domagoj Bradač.

Zanimljivo je da su među najboljih 10 čak četiri učenika drugih razreda, stoga i posebne čestitke idu Bekeru i Beniću te Kišiću i Kelavi.

Odlični su bili u učenici prvih razreda Luka Jovanović i Marko Mrki Prološčić kojima je ovo natjecanje odlično iskustvo, neka samo tako nastave zajedno s Vilimom i Josipom.

Doći će i njihovo vrijeme. A tek kada Vedran Dr. Hahander Kurdija podivlja, pa se jednu godinu uhvati posla bez prestanka.

Posebne čestitke idu pobjedniku Ivanu Lazariću - Lazi. No zaželimo sreću i svoj odabranoj jedanaestorici, a sve ostale natjecatelje neka prati duh ustrajnosti i lukavosti, i neka ih čuva i nadahnjuje anđeo radoholičarskih trenutaka.

Rezultati

Ponosimo se svim našim članovima.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.