CERC 2013

CERC 2013

17.11.2013.

Tri studentska tima hrvatskih programerskih genijalaca, u organizacija HSINa, natječu se na ACM ICPC Central Europe Regional Contest-u. To je redovito Srednjoeuropsko regionalno studentsko ACM natjecanje koje se upravo održava Krakowu, Poljska, od 15. do 17. studenog 2013.

U natjecanju sudjeluju i naši olimpijski zlatnici i srbrnjaci, a tri tima sačinjavaju: Goran Žužić, Ivan Katanić i Stjepan Glavina, zatim Ivica Kičić, Gustav Matula i Marin Tomić i na kraju Tomislav Tunković, Matija Milišić i Antun Razum.

Od ukupno sedamdeset i dva tima (72) tima naši trenutno zauzimaju osmo (8.), trinaesto (13.) i dvadeset i prvo (21.) mjesto. Rezultati su na kraju popravljeni, osvojeno je četvrto (4.), dvanaesto (12.) i dvadeseto (20.) mjesto.

Povrh svega tim A kojeg sačinjavaju Goran Žužić, Ivan Katanić i Stjepan Glavina je izborio i nastup u finalu studentskog natjecanja koje će se održati u lipnju iduće godine u Rusiji.

BRAVO MOMCI!

Želimo vam da svoje rezultate s ponosom posvetite danu sjećanja na žrtvu Vukovara.

REZULTATI HRVATI

Rezultati detaljno

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.