CERC 2013

CERC 2013

17.11.2013.

Tri studentska tima hrvatskih programerskih genijalaca, u organizacija HSINa, natječu se na ACM ICPC Central Europe Regional Contest-u. To je redovito Srednjoeuropsko regionalno studentsko ACM natjecanje koje se upravo održava Krakowu, Poljska, od 15. do 17. studenog 2013.

U natjecanju sudjeluju i naši olimpijski zlatnici i srbrnjaci, a tri tima sačinjavaju: Goran Žužić, Ivan Katanić i Stjepan Glavina, zatim Ivica Kičić, Gustav Matula i Marin Tomić i na kraju Tomislav Tunković, Matija Milišić i Antun Razum.

Od ukupno sedamdeset i dva tima (72) tima naši trenutno zauzimaju osmo (8.), trinaesto (13.) i dvadeset i prvo (21.) mjesto. Rezultati su na kraju popravljeni, osvojeno je četvrto (4.), dvanaesto (12.) i dvadeseto (20.) mjesto.

Povrh svega tim A kojeg sačinjavaju Goran Žužić, Ivan Katanić i Stjepan Glavina je izborio i nastup u finalu studentskog natjecanja koje će se održati u lipnju iduće godine u Rusiji.

BRAVO MOMCI!

Želimo vam da svoje rezultate s ponosom posvetite danu sjećanja na žrtvu Vukovara.

REZULTATI HRVATI

Rezultati detaljno

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.