Uz nas niste sami - Stop nasilju, NAJAVA

Uz nas niste sami - Stop nasilju, NAJAVA

26.12.2011.

Počeo je treći, posljednji, humanitarni tjedan HRT-a 'Uz nas niste sami' u 2011. u kojem ćemo reći 'Stop nasilju'. Prvi humanitarni tjedan održan u lipnju bio je posvećen djeci i mladima, u drugom tjednu u listopadu otvorili smo medijski prostor kako bismo pomogli osobama sa zdravstvenim teškoćama, a u trećem želimo reći stop nasilju. Kao u prva dva, i u trećem humanitarnom tjednu u emisijama 'Dobro jutro, Hrvatska' i 'Hrvatska uživo' od ponedjeljka do petka razgovarat će se o  problemu nasilja u društvu, a na izravan i neizravan način ta problematika bit će zastupljena i u drugim brojnim emisijama Hrvatske televizije i Hrvatskog radija. Za trajanja priloga bit će istaknut humanitarni broj 060 9009 (cijena poziva 6,15 kn s PDV-om) kao i u završnoj emisiji 'Uz nas niste sami' 30. prosinca, kada će biti otvoren i pozivni centar. Prikupljena sredstva bit će podijeljena na tri jednaka dijela – Autonomnoj ženskoj kući, Udruzi Ti si OK i Savjetovalištu 'Luka Ritz'. Dakle, bit će utrošena na prevenciju nasilja među mladima i pomoć ženama žrtvama nasilja. U završnoj emisiji trećega humanitarnog tjedna nastupit će brojne estradne zvijezde: Vanna, Gabi Novak, Psihomodopop, Adastra, Connect, Feminnem, Lolobrigida i Otkazani let, a u pozivnom centru imat ćete priliku razgovarati s brojnim poznatim javnim osobama.

Među gostima Studija 10 HRTVa bit će, uz prekaljenogsmiley ZRSovca Kristijana Burnika, i daroviti informatičari, naši članovi: dvostruki državni prvaci Vedran Kurdija i Robert Benić, najbolja osnovnoškolska programerka Marija Gegić, članovi juniorske nacionalne reprezentacije Mihael Liskij i Branimir Filipović.



Izvor / prilog : www.hrt.hr
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.