"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

17.06.2010.

Poštovani!

Nakon 8 uspješnih koncerata u sklopu akcije "Svačije je pravo živjeti", borba protiv nasilja među mladima nastavlja se i dalje!

Udruga "Zvuk svjetlosti" iz Zagreba i Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih "Prevencija" iz Nove Gradiške organiziraju koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine.
Koncert će se održati na Gradskoj bini na Trgu kralja Tomislava, od 17 do 23 sata.
Nastupit će: Spačka, Dimenzija X, Blackout, Otkazani let, Adastra i Opća Opasnost. Voditelj koncerta bit će Frano Ridjan.

Koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški održava se u sklopu Tjedna nenasilja koji traje od 14. lipnja do 19. lipnja 2010. godine.

Dođite u Novu Gradišku i pridružite se obitelji tolerancije i nenasilja!

Hvala što ih podržavate!

Inicijator akcije "Svačije je pravo živjeti!" je vrijedni Jeronim Marić, član našeg društva informatičar MUDRI

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.