"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

17.06.2010.

Poštovani!

Nakon 8 uspješnih koncerata u sklopu akcije "Svačije je pravo živjeti", borba protiv nasilja među mladima nastavlja se i dalje!

Udruga "Zvuk svjetlosti" iz Zagreba i Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih "Prevencija" iz Nove Gradiške organiziraju koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine.
Koncert će se održati na Gradskoj bini na Trgu kralja Tomislava, od 17 do 23 sata.
Nastupit će: Spačka, Dimenzija X, Blackout, Otkazani let, Adastra i Opća Opasnost. Voditelj koncerta bit će Frano Ridjan.

Koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški održava se u sklopu Tjedna nenasilja koji traje od 14. lipnja do 19. lipnja 2010. godine.

Dođite u Novu Gradišku i pridružite se obitelji tolerancije i nenasilja!

Hvala što ih podržavate!

Inicijator akcije "Svačije je pravo živjeti!" je vrijedni Jeronim Marić, član našeg društva informatičar MUDRI

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.