"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

"Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine

17.06.2010.

Poštovani!

Nakon 8 uspješnih koncerata u sklopu akcije "Svačije je pravo živjeti", borba protiv nasilja među mladima nastavlja se i dalje!

Udruga "Zvuk svjetlosti" iz Zagreba i Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih "Prevencija" iz Nove Gradiške organiziraju koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški 19. lipnja 2010. godine.
Koncert će se održati na Gradskoj bini na Trgu kralja Tomislava, od 17 do 23 sata.
Nastupit će: Spačka, Dimenzija X, Blackout, Otkazani let, Adastra i Opća Opasnost. Voditelj koncerta bit će Frano Ridjan.

Koncert "Svačije je pravo živjeti" u Novoj Gradiški održava se u sklopu Tjedna nenasilja koji traje od 14. lipnja do 19. lipnja 2010. godine.

Dođite u Novu Gradišku i pridružite se obitelji tolerancije i nenasilja!

Hvala što ih podržavate!

Inicijator akcije "Svačije je pravo živjeti!" je vrijedni Jeronim Marić, član našeg društva informatičar MUDRI

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.