Svačije je pravo disati

Svačije je pravo disati

22.10.2008.

"Svačije je pravo disati i tako sam odgajan u svojoj obitelji.
No izvan obitelji se u to nisam uvjerio.",

- napisao je Luka Ritz prije godinu dana.

DRAGI ZRSovci, NEKA NAM LUKINA ČOVJEČNOST I SMISAO ZA TOLERANCIJU, IZNIKLA U NJEGOVOJ PREDIVNOJ OBITELJI, BUDE TRAJNIM NADAHNUĆEM I PUTOKAZOM U NAŠIM ŽIVOTIMA I RADU.

"Volim mu dušu
volim je jako
i on uvijek je znao
da voljet je lako."


Jeronim S. Marić, član Multimedijskog društva Mudri bio je duboko dirnut tragičnom sudbinom žrtava nasilja među mladima, čak je i on jednom i sam bio žrtvom, a smrt Luke Ritza bila mu je znak za uzbunu. Nije više mogao izdržati te je napisao pjesmu Surovi grade i odlučio pokrenuti glazbenike i javnost na zajedničko djelovanje.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.