ZRSOVCI POKRENIMO SE

ZRSOVCI POKRENIMO SE

07.11.2008.

U sutrabotu :) u podne kad grički top prestraši profesora Dumbovića i ekipu u Ilici pedesttri, na Jelačić placu počinje prosvjedni koncert protiv nasilja među mladeži.

Organizator je naš asimetrični Jeronim S. Marić i ADASTRA, a pokrovitelj Poglavarstvo Grada Zabrega. Pridružimo im se u mislima ili uživo.

Pozovimo roditelje, škole, sve mlade dobre volje da otvore oči jer svatko može u mnogim situacijama pomoći. Posebno pozovimo medije da vrate osjećaj dobra, ljubavi i pozitive na svoje stranice i odašiljače. Pozovimo i one najodgovornije da razmisle što govore javnosti, daju li dobre ili loše primjere.

Kako je moguće da jedna loša vijest vrijedi kao tisuću dobrih?
Zar moramo medijskim nasiljem ili nehatom dobro množiti s nulom da bi u javnosti prevladao dojam da je pobijedilo zlo?

Pa pobogu, borimo se za dobro, a ne za zlo. To vrijedi za svakoga od nas. Pokrenimo se, uspravimo na stražnje noge, razlikujmo dobro i zlo i promičimo toleranciju i nenasilje.

Budimo normalni i pustimo neka nas zahvati barem dijelić snage obitelji Ritz.

I ti Otvori oči,
pomozi si glazbom pa će ti
i ljubav u srce lakše doći.

Svjetski dan mladeži je.

Otvori oči.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.