Ivan Vučica je opoveljen!

Ivan Vučica je opoveljen!

25.11.2015.

Ivan Vučica - Vučko, ili Wook, sjajan omlađi čovjek upravo je primio povelju da je uistinu dovitljiv. Gledajući očima nekadašnjih fakultetskih titula, Ivan je poslao diplomirani inženjer, bolje rečeno "opoveljeni dovitljivac". U savezu i oko saveza prodefiliralo je stotine predivnih mladih, i kod novih generacija, omiljenih ljudi.

Jedan od takvih, na svoj osobiti i neponovljivi način je i Ivan.

Ono što je najvrednije od svega, za njega se osim mnogih atributa može ukratko kazati i jedna ključna riječ - Ljudina!

Ivan je član saveza od 1999. godine, čak je nešto stariji član i od nas koji smo te godine preuzeli savez. Tako da usitinu stoji da se jedan od ZRSovih starosjedilaca - metuzalema (Branimir pl. Makanec, naš počasni predsjednik, oprostit će nam uporabu ove vremešne imenice uz Ivanovo ime) - napokon opoveljio.

Kapu dolje Ivane!

Pardon, kapa dolje, Ivane!

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.