Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

16.04.2015.

Izborne pripreme za plasman u reprezentaciju za ovogodišnja olimpijska natjecanja u organizaciji nacionalnog saveza su završene.

Za svoje mjesto među  četvoricom najboljih su se izborili: Ivan Lazarić, Mihael Liskij, Domagoj Bradač i Tonko Sabolčec.

Hoće li se netko pridružiti sjajnim i već opjevanim zlatnim olimpijcima Luki, Lovri, Žuži, Štefu, Kići, Kati, Marinu i Sintax.erroru (Kalinovčić, Pužar, Žužić, Glavina, Kičić, Katanić, Tomić i Matula), pokazat će ljetni olimpijski nastupi.

Čestitke pokeru asova, no i svim sudionicima koji su se izborili za sudjelovanje u bitci za olimpijsku reprezentaciju.

Posebne čestitke idu Mihaelu Liskiju koji se napokon izborio za nastup u reprezentaciji.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.