Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

16.04.2015.

Izborne pripreme za plasman u reprezentaciju za ovogodišnja olimpijska natjecanja u organizaciji nacionalnog saveza su završene.

Za svoje mjesto među  četvoricom najboljih su se izborili: Ivan Lazarić, Mihael Liskij, Domagoj Bradač i Tonko Sabolčec.

Hoće li se netko pridružiti sjajnim i već opjevanim zlatnim olimpijcima Luki, Lovri, Žuži, Štefu, Kići, Kati, Marinu i Sintax.erroru (Kalinovčić, Pužar, Žužić, Glavina, Kičić, Katanić, Tomić i Matula), pokazat će ljetni olimpijski nastupi.

Čestitke pokeru asova, no i svim sudionicima koji su se izborili za sudjelovanje u bitci za olimpijsku reprezentaciju.

Posebne čestitke idu Mihaelu Liskiju koji se napokon izborio za nastup u reprezentaciji.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.