Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

Odličan nastup srednjoškolaca na Izbornim pripremama

16.04.2015.

Izborne pripreme za plasman u reprezentaciju za ovogodišnja olimpijska natjecanja u organizaciji nacionalnog saveza su završene.

Za svoje mjesto među  četvoricom najboljih su se izborili: Ivan Lazarić, Mihael Liskij, Domagoj Bradač i Tonko Sabolčec.

Hoće li se netko pridružiti sjajnim i već opjevanim zlatnim olimpijcima Luki, Lovri, Žuži, Štefu, Kići, Kati, Marinu i Sintax.erroru (Kalinovčić, Pužar, Žužić, Glavina, Kičić, Katanić, Tomić i Matula), pokazat će ljetni olimpijski nastupi.

Čestitke pokeru asova, no i svim sudionicima koji su se izborili za sudjelovanje u bitci za olimpijsku reprezentaciju.

Posebne čestitke idu Mihaelu Liskiju koji se napokon izborio za nastup u reprezentaciji.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.