Hrvati opet mućkaju glavom? “Sharp Minds” kaže DA!

Hrvati opet mućkaju glavom? “Sharp Minds” kaže DA!

12.02.2015.

Hrvati opet mućkaju glavom? Čini se da - da. Kreativni tročlani timčić na čelu s igrajućim dizajnerom Sašom Stublićem, našim bivšim počasnim predsjednikom i ZRSovom stvarnom pretečom, pustio je u svijet igara novu mobilnu logičku igru. “Sharp Minds” je jednostavna i zabavna igra, ali i ujedno i sjajna vježba za mozak. Namijenjena je svima koji vole razmišljati dok se igraju. Probaj je i ti, ZRSovče mlađahni, i prijeđi ako umiješ stotine nivoa uz posve jedinstven način zbrajanja. Savladaj (ako umiješ) sve teže i teže nivoe uz razne virtualne i ine moći koje su ti na raspolaganju. Otključaj nove likove i poglavlja, skupi zvjezdice i natječi se umom svojim s ljudima diljem svijeta.

Pervane, probaj i ti!

“Sharp Minds” je dostupan ne samo u Oštrovcu u Lici, nego i u cijelom svijetu i potpuno je besplatan, bez oglasa i dodatnih kupovina.

Igra je dostupna na Apple App Store, kao i na Google Play.

Osnovne informacije

Ime igre: Sharp Minds
Datum objave: Mjesec Mačaka, 2015
Platforme: iOS, Android
Web stranica: www.dreamvis.com/SharpMinds
Cijena: free

T i m

Saša Stublić, Dizajn igre i programiranje
Boris Samec, Grafika
Nikola Barun, Marketing i komunikacije
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.