Hrvati opet mućkaju glavom? “Sharp Minds” kaže DA!

Hrvati opet mućkaju glavom? “Sharp Minds” kaže DA!

12.02.2015.

Hrvati opet mućkaju glavom? Čini se da - da. Kreativni tročlani timčić na čelu s igrajućim dizajnerom Sašom Stublićem, našim bivšim počasnim predsjednikom i ZRSovom stvarnom pretečom, pustio je u svijet igara novu mobilnu logičku igru. “Sharp Minds” je jednostavna i zabavna igra, ali i ujedno i sjajna vježba za mozak. Namijenjena je svima koji vole razmišljati dok se igraju. Probaj je i ti, ZRSovče mlađahni, i prijeđi ako umiješ stotine nivoa uz posve jedinstven način zbrajanja. Savladaj (ako umiješ) sve teže i teže nivoe uz razne virtualne i ine moći koje su ti na raspolaganju. Otključaj nove likove i poglavlja, skupi zvjezdice i natječi se umom svojim s ljudima diljem svijeta.

Pervane, probaj i ti!

“Sharp Minds” je dostupan ne samo u Oštrovcu u Lici, nego i u cijelom svijetu i potpuno je besplatan, bez oglasa i dodatnih kupovina.

Igra je dostupna na Apple App Store, kao i na Google Play.

Osnovne informacije

Ime igre: Sharp Minds
Datum objave: Mjesec Mačaka, 2015
Platforme: iOS, Android
Web stranica: www.dreamvis.com/SharpMinds
Cijena: free

T i m

Saša Stublić, Dizajn igre i programiranje
Boris Samec, Grafika
Nikola Barun, Marketing i komunikacije
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.