Nagradne zadaće C++/Python, petak u 18h

Nagradne zadaće C++/Python, petak u 18h

25.01.2019.

Školsko natjecanje u programiranju je iza nas. Čestitamo svim članovima na uloženom trudu. Za one učenike petih i šestih razreda koji su odlično riješili školsko natjecanje priredili smo iznenađenje i zaslužene nagradne zadatke u petak iza 17 sati. Nagradama će se moći pristupiti od 18 sati prema prethodno dobivenoj SMS poruci.

Za najbolje programere sedmih razreda iznenađenje za nedjelju pripremit će prekaljeni pijanist i orguljaš Renato Krpan, a osmaši će biti nagrađeni djetelinom s četiri lista od doktora Frana Babića, brončanog EJOI olimpijca. Ovim nagradama za sedmaše i osmaše moći će se pristupiti od nedjelje ujutro prema prethodno dobivenoj SMS poruci.

 

NAPOMENA:

- Neki najbolji osnovci dobili su pozivnicu za MASTERS, 2. kolo, putem Interneta 

- Od subote u 10 sati bit će dostupno 3. kolo ZIMSKE LOGO LIGE ZRS-a. putem Interneta

- radionice u Ilici 53 na dan školskog natjecanja se ne održavaju, kao ni idući dan u prijepodnevnim satima

- grupa 5A će umjesto radionice u 15h Ilica rješavat ZIMSKU Logo ligu ili nagradne Python/C++ zadatke.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.