Rezultati 4. kola ZI Božo Težak 2007

Rezultati 4. kola ZI Božo Težak 2007

31.03.2007.

Evo konačnih rezultata 4. kola!

Najbolji zagrebački natjecatelji se ne daju. I u četvrtom, vrlo teškom kolu, bilo je izvrsnih rezultata.

Minići su bili fantastični, samo neka nastave tako i idući put kad će opet dobiti po jedan primjerak prekrasnog matematičko-enigmatičkog časopisa ALKA.

Kod srednjoškolaca najbolji drže svoje pozicije, a ovo kolo posebno se istaknu neki Brahle odličnim rezultatom u kategoriji starijih juniora. Na Žužića, Slugu i Pavetinju ne treba posebno paziti, njihova konstantnost je zavidna. Gospon Barl se diže, a lijepo je vidjeti tihu kvalitetu Lea Osvalda. Među djevojkama Zrinka je carica, a može još i bolje. (savjet svima: pogledati rezultate I. Kičića sa starijim juniorima!!!)

Mlađi i stariji kadeti snašli su se bolje od očekivanja u ovom, dosta "zeznutom" kolu. Alen O., 5.r. bio je nevjerovatan s osvojenih 270 bodova u logu P1, u kojem je svoju prvu pobjedu odnio čarobni frulaš Vjekoslav Artić, zvani Mozart. Ispričavamo se Romani Žitnik zbog greške koju ćemo pokušati ispraviti.

U natjecanju sa starijim kadetima Glorija Vol...... je jedina osvojila svih 100 bodova na petom zadatku i pokvarila planove autoru. E-plavuša, Dum-dum Karlo, bio-la je vrlo postojan-a. k tome, i rezultati u kategoriji mlađih juniora su muu sve bolji.

Iduće, pretposljednje kolo, održat će se u subotu, 14. travnja, u neposrednoj blizini zagrebačke autobusne i željezničke luke, s početkom u 8:30 sati za logaše P1 i P2 te obje skupine juniora, i s pravom doručka. Basic-paskaljerosi
mlađi i stariji kadeti zajedno nastupaju u 11:00 sati, a u 5. kolu nema mogućnosti nadmetanja u starijim uzrastnim kategorijama. Predvidivi završetak 5. kola je oko 14:30 sati.

BASIC/Pascal - 1. podskupina
BASIC/Pascal - 2. podskupina

Logo - 1. podskupina
Logo - 2. podskupina

Pascal/C - 1. podskupina
Pascal/C - 2. podskupina

Minići A
Minići B
 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.