SC live - zbor Izvor i Zakon Neba, petak 3.10.

SC live - zbor Izvor i Zakon Neba, petak 3.10.

02.10.2014.

Veliki humanitarni koncert " SC live" u kojem sudjeluju zbora "Izvor" i grupa "Zakon Neba", održat će se u petak 03.10.2014. u dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska cesta). Koncet je humanitarnog karaktera i svi prihodi od prodaje ulaznica idu za socijalno ugrožene obitelji u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Krapinsko -zagorskoj Županiji, te poplavljenim područjima Slavonije i Bosne i Hercegovine.
 
ZRS-ovci dođite, prijavite se vašem voditelju večeras na radionici C++ . U grupi Zakon neba solo, ritam i svaku ostalu gitaru je prosvirao naš dugogodišnji član, računalno glazbeni voditelj Ivan Štorek.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.