SC live - zbor Izvor i Zakon Neba, petak 3.10.

SC live - zbor Izvor i Zakon Neba, petak 3.10.

02.10.2014.

Veliki humanitarni koncert " SC live" u kojem sudjeluju zbora "Izvor" i grupa "Zakon Neba", održat će se u petak 03.10.2014. u dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska cesta). Koncet je humanitarnog karaktera i svi prihodi od prodaje ulaznica idu za socijalno ugrožene obitelji u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Krapinsko -zagorskoj Županiji, te poplavljenim područjima Slavonije i Bosne i Hercegovine.
 
ZRS-ovci dođite, prijavite se vašem voditelju večeras na radionici C++ . U grupi Zakon neba solo, ritam i svaku ostalu gitaru je prosvirao naš dugogodišnji član, računalno glazbeni voditelj Ivan Štorek.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.